Translate

Thursday 19 May 2011

doua bucati din noi se iubeau frenetic si doua bucati din noi se urau de moarte. alte doua bucati dintr-o ea prea reveerica si dintr-un el prea lucid s-ar fi sfasiat. doua bucati din noi se asteptau una pe cealalta, doua bucati din noi se completau, doua bucati din noi se cautau si alte doua bucati se doreau.
doua bucati din noi erau independente , doua bucati din noi se sfaramau in timp ce doua bucati din nou infloreau, doua bucati dintr-o ea prea vulcanica si dintr-un el morbid de tacut aveau nevoie una de alta. doua bucati se implineau in timp,alte doua mureau odata cu prezentul.
doua bucati invingeau si alte doua bucati pierdeau, doua bucati se stapaneau, doua bucati cucereau si alte doua bucati daramau.o parte dintr-o ea mult prea necoapta si o parte dintr-un el mult prea trecut construiau palate si domneau peste idei ca apa peste pietre.
doua bucati vroiau sa piarda, doua bucati vroiau eliberare, doua bucati vroiau lupta, doua bucati sorbeau cu sete din victorie, doua bucati mai mari riscau in continuare sa mearga pe acelasi drum.
dar apa isi urmeaza cursul ei prin padurea cruda in timp ce pietrele sunt pietre si in desertul sterp.
doua bucati din noi stiau asta, dar eram prea sfasiati in bucati ca sa putem sa mai fim intregi si desertul tanjea dupa ploaie inghitind apa in nisipul lui sec in timp ce padurea tanjea dupa soare inghitind vuietul in penumbra ei racoroasa.

Won't you let me walk you home from school?
Won't you let me meet you at the pool?
Maybe Friday I can get tickets for the dance
And I'll take you....

Won't you tell your dad, "Get off my back?"
Tell him what we said about 'Paint it, black'
Rock n' roll is here to stay come inside where it's okay
And I'll shake you....

Won't you tell me what you're thinking of?
Would you be an outlaw for my love?
If it's so, well, let me know, if it's no, well I can go
I won't make you....

No comments: