Translate

Saturday 9 May 2009

cadru de plictiseala

aparte de absolut orice am scris pana acum trebuie sa spun ca in acest moment simt ca mor de plictiseala si as scrie , as povesti , as inventa, dar inspiratia mea e si ea la fel de plictisita.
as inventa un frappe cu zero calorii facut cu foarte foarte foarte multa dragoste si multa frisca facuta cu foarte foarte foarte multa MUNCA!
as scrie despre o terasa de lemn negru , nou , dar vopsit in stil "avantgarde" pentru efectu' de antic si romantic , cu umbrele mari din panza cafenie , cu nuante de crem si mese de sticla , rotunde ( ca cei asezati sa nu simta niciun fel de dezechilibru in ierarhia generala a grupului) cu picioare metalice , subtiri ,vopsite in negru , decorate cu modele florale si fara pic de geometrie matematica, cu scaune cu spatar cu perne de marimi diferite, maronii din catifea lucioasa si rece , cu ciucuri mari brodati in colturi, si cadre metalice subtiri , curbate , inflorate si iarasi deloc geometrice.
si as povesti ... as avea nevoie de un protagonist , dar mai bine de o protagonista , o ea cu rochita roz de matase, cu volanase si dantela fina , o palarie vintage crem si balerini brodata cu margele ciocolatii , de asemenea crem si de asemenea din catifea. langa ea la alata masa as pune un manelist cu punga de seminte lanag el , maieu strans pe corp si blugi prafuiti prea scurti intentionat sa nu ascunda "puma" de pe adidasi, doaua telefoane "smechere" , un n95 si un prada , si o sticla de bere .....hai sa fie tuborg , in fata .restu' e istorie!

2 comments:

Irina said...

pot sa fiu eu protagonista?:X

dar pune mi si mie un tip MISTO langa mine.. macar in poveste:| fie-ti mila;;)

o da! said...

=))))
deja ma gandesc la cineva da' e minor si cam non-autohton:)))